Дата завершення прийому пропозицій: 09.01.2023 р.
Тривалість договору: 10 січня 2023 – 10 серпня 2023
Місце роботи: м. Вінниця.
ПРО ОРГАНІЗАЦІЮ
Організація має понад 12 років досвіду роботи з громадами, а портфоліо організації складають десятки розроблених стратегій та інвестиційних планів, реалізованих проектів, в тому числі за підтримки Європейського союзу, проведених досліджень, організованих експертних заходів, підготовлених аналітичних матеріалів.
Комунікаційним майданчиком є сайт організації http://pard.org.ua/ та сторінка у соціальній мережі https://www.facebook.com/pard.vn/
Представники ГО «Подільська агенція регіонального розвитку» мають вагомий досвід організації та проведення форумів, круглих столів, прес-конференцій, а також воркшопів, вебінарів, тренінгів та навчань, зокрема, у сфері децентралізації, електронного урядування та електронної демократії, партисипації. Також представники організації є сільськогосподарськими дорадниками.
Ми стали ініціаторами створення громадської організації «Самодопомога» та Соціального підприємства «Системі рішення». Завдяки цьому партнерству та утвореному консорціуму вдалося розвинути соціальне підприємство, зробити його дієвим, забезпечити робочими місцями людей з інвалідністю та продукувати якісні товари й послуги.
ПОСАДА:
Послуги кухаря-технолога. Для виконання завдань проєкту: «Добрий побут»
ОСНОВНІ ОБОВ’ЯЗКИ ТА ЗАВДАННЯ:
- раціонально та ефективно організовувати працю на робочому місці;
- Контроль всього процесу виробництва продукції;
- дотримання норм технологічного процесу;
- не допускати браку в роботі;
- знати та виконувати вимоги нормативних актів про охорону праці й навколишнього середовища, додержуватись норм, методів і прийомів безпечного ведення робіт;
- використовувати в разі необхідності засоби попередження та усунення природних і небезпечних негативних явищ (пожежі, аварії, повені тощо);
- знати інформаційні технології.
- Розробка інструкцій, кошторисів та технологічних карт;
- Координування команди працівників по виробництву продукції.
- Контроль за дотриманням техніки безпеки та утриманню обладнання в справному робочому стані (печі, плити, фритюрниці, грилі, мікрохвильові печі та інше обладнання що задіяне у виробництві)
- Контроль за дотриманням всіх санітарно-гігієнічних вимог (прибирання та утримання в чистому вигляді обладнання, посуду та поверхонь за допомогою хімічних чи інших миючих засобів).
- Контроль кількості та якості виготовленої продукції;
- Покращення існуючих процесів виробництва;
- Подання звітності по всьому об'єму здійсненої роботи .
КВАЛІФІКАЦІЙНІ ВИМОГИ
Досвід роботи технологом в харчовій промисловості від 3-х років;
Ініціативність, креативний підхід до розробки рецептур;
Знання органолептичних методів оцінки якості продукції, ознак недоброякісності, способів усунення недоліків продукції;
Впевнений користувач ПК.
Здатність працювати самостійно та в команді.
Знання англійської мови для роботи буде перевагою.
Якщо вас зацікавила вакансія, будь ласка, надсилайте своє резюме та супровідний лист на електронну адресу info@pard.org.ua з темою: «Кухар-технолог» (Добрий побут)