Татарська Юрта в с. Крушиняни Підляського воєводства у Польщі – це приклад агротуризму із акцентом на автентичне татарське культурне надбання, адже власники – татарська сім’я Богдановичів, котра займається веденням своєї підприємницької діяльності у повному сімейному складі. Хоча їхній бізнес знаходиться в сільській місцевості, куди б здавалося, молодь не тяжіє повертатися, але дві доньки Дженетти і Мирослава Богдановичів, після отримання освіти у великому місті і отримавши досвід роботи за межами села, все ж вирішили туди повернутися і займаються бізнесом разом із батьками і братом.
У їхньому закладі можна скуштувати традиційні татарські страви, порозмовляти з господарями «про старе й теперішнє» як вони самі зазначили, адже головна ідея закладу – не тільки нагодувати гостей, але й бути із ними, розмовляти, що надає затишку та приємної атмосфери, аби гості почувалися комфортно і відчували насолоду від відпочинку.
Їжу, якою там пригощають, не можна купити в магазинах чи інших ресторанах, хоча власникам такі пропозиції надходили. Натомість, вони надають перевагу особистому обслуговуванню своїх клієнтів, що в комплексі і приносить гарний ефект, а гості залишаючи їхній заклад, мають впевненість, що неодмінно варто туди повернутися.
Даний приклад агротуризму ілюструє можливості та потенціал і для українського села також, де за допомогою оригінальної ідеї, традиційного продукту можна досягнути значних результатів для розвитку села і зайнятості населення. Підхід із обслуговуванням клієнтів також чітко ілюструє якісний підхід до маркетингу традиційних та регіональних продуктів.
Власники цього господарства виробляють перекочівник, який має європейський знак «Гарантована традиційна специфіка». Вже багато років власники провадять діяльність, яка, з одного боку, дозволяє підтримувати традиції татарської громади, а з іншого - наближує їх культуру туристам. Крушиняни біля Бохонік - це місце, де в старовинних мечетях проходять щорічні богослужіння з нагоди Свята Жертвопринесення (тур. Курбан Байрам), а також на закінчення рамадану.
Саме в цьому господарстві, в «Татарській юрті» в Крушинянах біля Кринок, подають гостям перекочівник, а також інші традиційні татарські страви, в тому числі: кібіни, цибульники, пермячі, біляші, плов, кришонку, листковця та пахлаву.
Крім того, туристам, котрі приїжджають до «Татарської юрти», пропонують цікаві тематичні заняття. Зокрема під час кулінарної практики та освітніх занять, організованих агротуристичним господарством, існує можливість познайомитися (індивідуально або в групах) зі специфікою процесу виробництва перекочівника та історією татар та регіону. Власники об''''єкту дбають про відповідну обстановку (оформлення приміщень, атмосфера) під час перебування в юрті, де готуються страви.