Головна / Новини / 100 рецептів страв з яблуками зібрано в одну книгу

100 рецептів страв з яблуками зібрано в одну книгу

05/06/2020

У межах проєкту Кластер «Яблуневий шлях» було зібрано 100 рецептів, у яких використовуються яблука, та розроблено  кулінарний посібник.

Ми спробували зібрати в цьому виданні найрізноманітніші рецепти від подільських кухарів та з доступних друкованих та електронних джерел, аби ви могли готувати на свій смак страви, центральним інгредієнтом яких є яблука.

Посібник можна завантажити за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1NyCe-5LqFWkijK17sqp-wamup6Kkdo-U/view?fbclid=IwAR0KvBnbkmgY0FWl6cTi0P6HUHSaHFzgPAvvubitSSCL946ITtoody_Ib5U

Нагадаємо, проєкт технічної фінансової допомоги Європейського Союзу Кластер «Яблуневий шлях» впроваджується на території Барської та Северинівської об’єднаних територіальних громадах у партнерстві з Громадською організацією Подільська Агенція Регіонального Розвитку.

Проєкт реалізовується в Україні в рамках програми «Мери за економічне зростання» (M4EG), що є новою ініціативою Європейського союзу, яка розпочала діяльність у січні 2017 року в рамках Східного партнерства. Суть Ініціативи полягає в наданні підтримки мерам і муніципалітетам країн Східного партнерства і сприянні тому, щоб вони ставали активними провідниками місцевого економічного зростання та створення робочих місць. Більше інформації на сайті - http://www.m4eg.eu/en/